Etiketa: is_tag

Njeriu më i shkurtër në botë vdes në Nepal në moshën 27 vjeç
Kathmandu (AFP) - Njeriu më i shkurtër në botë që mund të ecte, siç verifikohet nga Guinness World Records, vdiq të Premten në një spital në Nepal, tha familja e tij. Khagendra Thapa Magar,i ci...
Bie avioni në aeroportin Kathmandu, Nepal; mbijetojnë 17 nga pasagjerë.
Një aeroplan që mbante 71 pasagjerë dhe ekuipazhin është p[ërplasur duke bërë uljen në aeroportin  Kathmandu të Nepalit, duke vrarë 38 persona. Të paktën 17 kanë mbijetuar. Ekipet e shpëtimit i...