Etiketa: numri

CoVid-19/ Virusi mbërrin edhe në skajin më verior, në Tropojë; numri në vend arrin në 174.
  Ka shkuar në 174 numri i të infektuarve me covid-19 në vend, dhe në hartë përfshihet edhe Tropoja, ky ësht9 lajmi i parë për sot. Instituti i Shëndetit Publik informoi për situatën më t...
Kina raporton vetëm 1 rast të ri të virusit vendas, 20 të tjerë të importuar
AFP, 17 Mars 2020 Pekin (AFP) - Kina raportoi të martën vetëm një infeksion të ri koronavirusi të brendshëm, por gjeti edhe 20 raste të tjera të importuara nga jashtë, duke kërcënuar se do të p...
Shqipëria me 23 qytetarë të infektuar me COVID-19, nga rreth 300 të testuar.
“Gjatë 24 orëve të fundit janë testuar 145 raste për COVID-19 dhe në total janë gjithsej 298 raste të testuara. Deri në këto momente 23 raste kanë rezultuar pozitiv për COVID-19”. Njoftimi u bë pu...
Numri i të prekurve me COVID-19 shkon në dhjetë; pritet rritja e numrit të të prekurve, thotë minsitrja.
“Deri tani janë testuar në Institutin e Shëndetit Publik 114 raste të dyshuara, prej të cilëve vetëm 10 janë pozitive. Bëhet fjalë për dy të sëmurët e parë të deklaruar dhe 6 persona të tjerë kont...
160 mijë votues ‘humbën’ nga numri i vitit 2013.
Qytetarët i kthyen kurrizin pushtetit në zgjedhjet e 25 qershorit, ndërsa pushteti i kishte kthyer kurizin ytetarëve për katër vjet të legjislaturës së Kuvendit. Ndërsa numri i popullsissë rrit...