Etiketa: is_tag

Pse Will Smith goditi Chris Rock në Oscars?
Pas viteve të shifrave në rënie të shikueshmërisë, Akademia ishte e dëshpëruar për më shumë njerëz për të parë Oscars 2022. Ata provuan të gjitha llojet e mënyrave për të rritur vlerësimet - yje ...
Triumfi i “Parasite” në Oscar: është hera e parë e një filmi të huaj
Të shumta surprizat dhe te pakta konfirmimet për Oskar-ët e vitit 2020 në të cilin triumfon filmi Korean "Parasite", dhe si aktori më i mirë fiton "Joker" i  Joaquin Phoenix Nga: Carlo Lanna/ ...
Bordi i ‘Oscars’ përzë producentin Harvey Weinstein.
Organizata që qëndron prapa 'Oscars' ka votuar që të përzejë Harvey Weinstein pas akuzave të panumërta për ngacmime seksuale të bëra kundër producentit. Akademia e Arteve të Pikturës dhe Shkenc...