Etiketa: is_tag

Krimi ka modë
Anila Rezhda, Filologe Mos u çuditni nga shprehja që zgjodha për të thjeshtësuar komunikimin publik. Do t’ju bind se kështu është. Kriminalistika është shkenca fantastike më joshëse e të gji...
Sexi & Politika
Nga: Anila Rezhda, shkrimtare/ Sexi eshte politike me vete dhe politika ushtrohet sikur ben sex. Politika eshte nje etje shpirti per pushtet - pushtoj. Askush i gjykuar nga ata qe duan te jen...
Ngacmimi sexual?… Ktheni femrat në shtëpi…
Nga: Anila Rezhda, shkrimtare/ Nuk ka shtyp ne botë qe te mos merret tashme me dëshmitë e femrave qe janë ngacmuar ose përdhunuar dikur. Është pafytyrësi femërore për te denoncuar këto akte ...
Pse po ndërtohen kaq shumë tunele?
Nga: Anila Rezhda/ Mes këtij bombardim informimi qe po i behet njerëzimit, duket sikur ata tashmë dine gjithçka. Në të vërtetë, po të vësh lajmet në një sitë magjike ato që do bien poshtë janë ...
GazeTraret
Nga Anila Rezhda/ Jam historikish ne front me ta ndaj edhe u deformoj titullin profesional. Mediat me te degjeneruara nderkombetarisht jane tonat. Eshte apsurditet te jesh nder vendet me te v...
Vdis që të të dua!
Nga Anila Rezhda, shkrimtare/   Kjo po ndodh edhe me te ndjerën Arlinda Canaj. Shkrime, shkrime, lavdërime, mallëngjime... E para Vdekja është heshtje, respekt, qetësi, mister. ...
ESSE/Sa borxhe na ka Evropa neve si Shqiptarë?
Nga Anila Rezhda, shkrimtare/ Kur menduam se Evropa tekanjoze ia arriti së fundmi të gjejë gjuhë të përbashkët komunikimi me shtetet përbërëse të kontinentit të saj, na erdhën bombat në kokë. J...