Etiketa: is_tag

Mos vini bast për vaksinën, thotë eksperti
Vaksina e koronavirusit mund të jetë e disponueshme këtë vit, por mos 'vini bast për këtë', thotë eksperti shëndetësor Johns Hopkins Një vaksinë për romanin e koronavirusit mund të arrijë deri ...
Trump thotë se rihapja e SHBA do të ndodhë, ‘me vaksinë ose pa vaksinë’
Presidenti Donald Trump thotë se SHBA do të rihapet, "me vaksinë ose pa vaksinë". Ai e beri deklaratën menjëherë pasi njoftoi  objektivin për t’i dhënë goditjen e fuqishme koronavirusit deri në fu...
OKB bën thirrje për vaksinën COVID, trajtim i disponueshëm për të gjithë
BRUKSEL (Reuters) – Liderët e Kombeve të Bashkuara bene thirrje të hënën për një përpjekje globale për të zhvilluar dhe shpërndarë për të gjithë vaksina me çmime të përballueshme, trajtime dhe kom...
Lajm i fundit: Vaksina e mundshme e koronavirusit hyn në procesin e testimit njerëzor
Po bëhet përparim drejt një vaksine të vlefshme për koronavirusin, thonë studiuesit në një kompani farmaceutike me seli në Filadelfia. Inovio Pharmaceuticals së bashku me institucionin kërkimor t...
Kina bën përparim në procesin njerëzor të vaksinës së mundshme COVID-19
Pekin (Reuters) - Kina i ka dhënë rrugë të lirë studiuesve që të fillojnë testet e sigurisë njerëzore të një vaksine eksperimentale të koronavirusit në garën për të zhvilluar një goditje kundër ep...
Personi i parë u dozua në studimin në SHBA për vaksinën e mundshme të koronavirusit.
Procesi i parë klinik në kërkim për një vaksinë të koronavirusit filloi të hënën pasi injeksionet e para u administruan në Institutin e Kërkimit Shëndetësor Kaiser Permanente Washington në Seattle....
Gjermania përpiqet të ndalojë SHBA të joshë firmat që bëjnë kërkime mbi vaksinën e koronavirusit
Paul Carrel dhe Andreas Rinke BERLIN (Reuters) - Berlini po përpiqet të ndalojë Uashingtonin për të bindur një kompani gjermane që bën kërkime mbi një vaksinë të koronavirusit për të transf...