Etiketa: is_tag

Dy turiste të huaja (njëra belge, tjetra franceze) humbën jetën tragjikisht në Valbonë!
Baets Myrthe, 25 vjeçe nga Belgjika dhe Joanna Blocaille me origjinë franceze janë turistet e huaja që humbën jetën tragjikisht teksa po eksploronin zonën në Qafë-Valbonë. Mbrëmjen e djeshme, ato ...
Vendim në “fshehtësi”, Gjykata e Lartë “pret korrentin” në Valbonë
Kolegji Administrativ i Gjykatës së Lartë, vendosi të ndryshojë vendimet e Shkallës së Parë dhe Apelit, lidhur me padinë kundër dy heceve në Valbonë dhe të marrë si masë sigurimi pezullimin e kont...
Dy turistë të huaj humbin në Valbonë; ende asnjë sinjal, telefonat i kanë të fikur
Dy turistë të huaj kanë humbur kontakteve gjatë një udhëtimi turistik në zonën nga Rragami në Qafë-Valbonë. Turistët ndërmorën këtë udhëtim për të shkuar në pikën tjetër turistike të Thethit. P...
HEC-et në luginën e Valbonës: Gjykata Administrative rrëzon padinë e disa banorëve të Tropojës.
Ndërtimi i Hidrocentraleve në luginën e Valbonës do të vazhdojë. Vendimi i Gjykatës Administrative i ka hapur rrugën përsëri procesit të ndërtimit. 27 banorë të Tropojës dhe shoqata TOKA kanë d...
Valbona i shkruan letër Berishës si e torturoi Fatmir Xhafa
Motra e një “armiku të Partisë”, Arben Duka, që u dergj burgjeve të rënda të diktaturës komuniste, i ka shkruar letër sot ish- presidentit të republikës, Sali Berisha. Ajo është Valbona, e tort...