Ndërtimi i Hidrocentraleve në luginën e Valbonës do të vazhdojë. Vendimi i Gjykatës Administrative i ka hapur rrugën përsëri procesit të ndërtimit.

27 banorë të Tropojës dhe shoqata TOKA kanë dorëzuar një padi në Gjykatën Administrative ku kërkonin anulimin e vendimit të KKT për ndërtimin e dy HEC-eve në Valbonë.

Por Gjykata Administrative ka rrëzuar padinë si të pa bazuar në ligj

Veritas.com.al/