Motra e një “armiku të Partisë”, Arben Duka, që u dergj burgjeve të rënda të diktaturës komuniste, i ka shkruar letër sot ish- presidentit të republikës, Sali Berisha.

Ajo është Valbona, e torturuar- siç thotë ajo- në birucat e komunizmit dhe në duart e Fatmir Xhafës.

Ja letra:

Image