Etiketa: is_tag

Hija e pedofilëve dhe karriera të çuditshme të kardinalëve gay mes mureve të Vatikanit
-Pas rastit McCarrick, Bergoglio shtyn përballjen në samitin e shkurtit- Nga: Riccardo Cascioli / Nuk do të mjaftoje për Papa Françeskun tani një fare reduktimi i shtetit laikal të ish-kardi...
Vatikani-Kina, marrëveshja që bën Historinë.
Pas dekada negociatash  mirekuptim për emërimin e peshkopëve katolikë. Por rriten protestat Nga: Fabio Marchese Ragona Para se të nisej për ne Vendet balltike, Papa Françesku, pasi i kishte...
Papa Françesku, tërmet në Vatikan: Aleanca ndërmjet anti-Bergoglio-ve dhe Steve Bannon
Të gjithë kundër Papa Françeskut. Edhe Steve Bannon, ish-krahu i djathtë i Donald Trump, është kundër Bergoglios dhe po e bën duke organizuar një kurs për trajnimin e politikanëve katolikë konserv...
“Islami është një projekt global”, dijetari paralajmëron evropianët
Ati Samir Khalil Samir: "Në shoqëritë e reja të arrira, të populluara kryesisht nga të krishterët, myslimanët kanë qenë në ankth të imponojnë standardet e tyre islamike, të influencuara rëndë nga ...
Papa Françesku modifikon Katekizmin: “Dënimi me vdekje i papranueshëm”
Papa Françesku donte që katekizmi i Kishës Katolike të ndryshohej: dënimi me vdekje bëhet i papranueshëm për çdo rrethanë Nga: Giuseppe Aloisi  Papa Françesku përsërit një "jo" të vendosur n...
Punë së prapthi: Papa Frencesku nderon aktivisten holandeze të Abortit me Medaljen Papnore të Kalorësit
Papa Francesku ka akorduar titullin e “Komandantit të Urdhërit Kalorsiak Papnor të Shën Gjergjit të Madh” për Lilianne Ploumen, një politikane Holandeze dhe agjitatore për të drejtat e Abortit. ...
Papa Francesku: Për herë të parë në histori, Jezuitët në krye të Doktrinave të Vatikanit.
Për herë të parë një Papë Jezuit, Francesku, ka emëruar kryepeshkopin Luis Ladaria Ferrer S.J. si kider të zyrës shumë të pushtetshme të Vatikanit (CDF), duke e bërë atë anëtarin e parë të urdhrit...
Vatikani fton “bombën e popullimit” Paul Ehrlich, që të flasë në Konferencën e Biodiversitetit.
(FOTO: Kopertina e librit të Paul Enrich dhe Selia e Shenjtë)/ Vatikani ka ftuar alarmistin më të tmerrshëm në historinë e re kundër popullimit që të flasë në Konferencën e fundit të titulluar:...
Vatikani njeh zyrtarisht Martin Luther si ‘Dëshmitar i Ungjillit’
  Një dokument i ri i Vatikanit në përkujtim të 500 vjetorit të Reformës së Protestantëve zyrtarisht ka njohur Martin Luther si një “dëshmitar i ungjillit,” duke kthyer traditën e vjetër t...
Vatikani ndalon që hiri i krematoriumit të mbahet në shtëpi
  Hiri i katolikëve të krematoruar nuk mund të mbahet në shtëpi, duke e përhapur ose ndarë mes pjesëtarëve të familjes, ka deklaruar Vatikani përmes një direktive të re. Instruksioni i ...