Një ngjarje e rëndë ndodhi orët e fundit në Xibër të Klosit, Mat, ku janë shënuar tre viktima si pasojë e një konflikti për pronën.

Burimet thanë se dy vëllezërit Sali Dakuci dhe Kujtim  Dakuci kanë nxjerrë armët dhe për pasojë ky i fundit- 55 vjeç,  bashkë me të birin Flogert Dakuci- 17 vjeç, humbën jetën. Por më pas edhe Sali Dakuci ka vrarë veten.

Mësohet se konflikti i tyre për pronën ka qenë i hershëm.

Veritas.com.al/