Pacienti 61-vjeçar i raportuar nga spitali infektiv ka pësuar vdekje klinike, mjekët përpjekje të jashtëzakonshme për ta kthyer në jetë! Por gjendja mbetet tepër e rëndë, kështu njoftoi Ministria pak më parë.

Pra 61-vjeçari nga Tirana nuk ka ndërruar jetë, por ndodhet në vdekje klinike, në gjendje të rëndë.

Ministria më herët njoftoi se 61 vjeçari kishte ndërruar jetë, ndërsa në njoftim urgjent bën me dije se pacienti pësoi vdekje klinike dhe se po bëhet gjithçka për ta kthyer në jetë.

Veritas.com.al/