Simptomë e Kohës: Qeveria Britanike emëron një ‘Ministër për të Vetmuarit”.
Rënia e familjes tradicionale dhe e strukturave lokale të shoqërisë ka avancuar aq shumë saqë qeveria B...
Më shumë
Life
Punë së prapthi: Papa Frencesku nderon aktivisten holandeze të Abortit me Medaljen Papnore të Kalorësit
Papa Francesku ka akorduar titullin e “Komandantit të Urdhërit Kalorsiak Papnor të Shën Gjergjit ...
Më shumë
Besimet
Në metronë e Parisit trenat nuk ndalojnë më në stacion, nuk kanë garanci për sigurinë e pasagjerëve.
Makinistët në metronë e Parisit refuzojnë të ndalojnë në stacionin e caktuar për shkak të...
Më shumë
Europa
 • trump-kelly-640x480

  Donald Trump korrekton shefin e stafit John Kelly: ‘Muri ësh...

 • donald-lu-e1450945785552

  Ambasadori Lu, për herë të parë përmend emrin e presidentit ...

 • lonely-640x480

  Simptomë e Kohës: Qeveria Britanike emëron një ‘Ministër për...

 • Ploumen-Papa-640x480

  Punë së prapthi: Papa Frencesku nderon aktivisten holandeze ...

 • GettyImages-98181759-640x480

  Në metronë e Parisit trenat nuk ndalojnë më në stacion, nuk ...

Vendi

Protesta në Lezhë rreth selisë së mbledhjes së Qev ...

Europa

Europa nuk është në Bruksel…Ne nuk do ta lej ...

Fakti i ditës

Ambasadori Lu, për herë të parë përmend emrin e pr ...

Parlament

I fundit: Opozita ka bllokuar foltoren e Kuvendit, ...

Pas vrasjes së Oliverit ‘Ferdinand’ në Kosovë.
Bota e tërë pas vrasjes në Kosovë?…
BLOOMBERG: Federica Mogherini e BE, një “avokate e përlotur e shteteve mashtruese”.
Rënia e anti- Trumpizmit
PROTESTA PD+LSI: KËTU NDAHET BOTA
Protestat e Iranit nuk kanë askënd prapa.