Presidenti Donald Trump ka dhënë sinjale zhgënjimi ndaj të ardhmes së Departamentit të Drejtësisë që ka dështuar t’u përgjigjet skandaleve të vazhdueshme ku përfshihet familja Clinton- sipas DNC, FBI, dhe burimeve nga dossieri rus “telefonik”- raporton Breitbart News.

“Plot njerëz janë të dëshpëruar me Departamentin e Drejtësisë, duke përfshirë edhe mua”, iu tha zoti Trump reporterëve në Shtëpinë e Bardhë ditën e  Premte në mëngjes para se të nisej për udhëtim në Azi.

Trump tha se Departamenti i Drejtësisë duhet të hetojë Demokratët dhe Klintonët, duke ndarë mijëra vëzhgime në Twitter.

“Kjo është vërtet përplasje dhe pandershmëri”- shkuan Trump në Twitter të Enjten në mbrëmje, duke iu përgjigjur zbulimeve të Donna Brazile se fushata e Hillary Clinton është kontrolluar nga operacionet dhe është financuar mirë para se të fitonte zgjedhjet në primare.

Veritas.com.al/