Kamionistët amerikan janë njerëzit më punërtorë në vend. Të provosh të të ngassh një nga këta kamionë për disa ditë, nuk është e lehtë.

Presidenti Trump e kupton se kamionistët janë pjesë substanciale  Amerikës, dhe prandaj e respekton punën e tyre.

Askush nuk e njeh Amerikën më mirë se kamionistët”- tha Trump.

Pas kësaj presidenti Trump surprizoi trumën e njerëzve që e ndiqte dhe kërceu në ndenjësen e shoferit të një kamioni me 18 goma.

Ju mund të shikoni eksitimin në sytë e tij kur nis të veprojë ashtu siç vepron çdo amerikan që i jepet shansi të ngasë një makinë të tillë.

Media konservative amerikane shkruan se është shumë e këndshme të kesh një president që respekton njerëzit e punës dhe gjen kohë për të vlerësuar sakrificat e tyre.

/Veritas.com.al/