Pas orësh përgjigjesh për pyetjet mbi filozofinë e saj ligjore dhe duke kujtuar gjykimet e saj dhe të gjykatave të tjera, senatori John Cornyn, R-Texas., e pyeti Barrett se si përgatitej.

“Ju e dini që shumica prej nesh kanë fletore të shumta dhe shënime dhe libra dhe gjëra të tilla para nesh,” tha Cornyn. “A mund ta mbani lart atë që i jeni referuar duke iu përgjigjur pyetjeve tona?”

“A ka ndonjë shkruar gjë në të?” – pyeti Cornyn.

Barrett ktheu një buzëqeshje dhe mbajti lart një bllok shënimesh bosh që ndodhej para saj.

“Letra me kokë që thotë‘ Senati i Shteteve të Bashkuara “, – u përgjigj ajo ndërsa qeshën me jehonë në sallë.

“Kjo është mbresëlënëse”, tha Cornyn.

VERITAS.COM.AL