G20
Lajmi nga Hamburg: Nuk është larg dita për përdorimin e armëve bërthamore kundër Koresë së Veriut
Testi i raketës së parë ndërkontinentale i kryer më 4 korrik nga Korea e Veriut ka qenë temë bisedimesh në samitin e G20’s në Hamburg. Sipas Sh...
Ukraina dhe Siria- në qendër të bisedimeve Trump- Putin
Presidenti i Rusisë, Vladimir Putin ka thënë se takimi i parë me Presidentin e Shteteve të Bashkuara, Donald Trump, kanë diskutuar për situatën në...
Faqja 2 prej 212