Koreja e Veriut, e gatshme të bisedojë më Trump ” në çdo kohë dhe në çdo formë”.
Koireja e Veriut ka thënë se akoam shpreson për bisedime " në çdo kohë dhe në çdo formë" pasi presidenti i Shteteve të Bashkuara, Donald Trump, në...
Shtetet e Bashkuara paralajmëron stafin e ambasadës në Kinë: ‘Hapni sytë para zhurmave të pazakonta!’
Departamenti i Shtetit i Shteteve të Bashkuara ka i ka kërkuar stafit të vet në Kinë të ngrihen në alarm ndaj çdo tingulli jo normal që dëgjojnë o...
Trump thotë se samiti me Kim mund të vonohet, por lë për të nënkuptuar se “do të ndodhë” një ditë.
Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Donald Trump paralajmëroi të Martën se samiti i caktuar me Kim Jong Un mund të mos zhvillohet siç është parash...
Pritet një takim mes Trump dhe Moon mbi pasigurinë e samitit me Kim.
( Zoti Moon do të përpiqet të qetësojë nervat në takimin me Trump- shkruan BBC)/ Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Donald Trump dhe president...
Mike Pence paralajmëron Kim Joing-un që të mos ‘luajë’ me Trump
Zëvendës presidenti i Shteteve të Bashkuara, Mike Pence ka paralajmëruar Kim Jong-un e Koresë së Veiut që të mos " luajë" me presidentin Trump nës...
Shtetet e Bashkuara njofton për “sanksionet më të forta në histori” mbi Iranin.
Sekretari i Shtetit i Shteteve të Bashkuara, Mike Pompeo ka thënë se Shtetet e Bashkuara po imponon sanksionet më të forta më histori”” mbi Iranin...
FBI kishte infiltruar informatorë në fushatën e Trump. Presidenti kërkon hetim
Presidenti Donald Trump thotë se do të kërkojë hetim nëse në fushatën e tij elektorale ishte in filtruar dikush për qëllime politike. Në një sh...
Trump thotë se Kim Jong-un nuk do të rrëzohet.
Presidenti Donald Trump ka thënë se Shtetet e Bashkuara nuk do të ndjekë "Libya model" për çarmatimin bërthamor të Koresë së Veriut. Sugjerimi ...
Trump, në kontradiktë me John Bolton mbi idenë e gabuar të “modelit Libian” për Korenë e Veriut
Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Donald Trump ka hyrë në kontradiktë me këshilltarin e  tij të Sigurisë Kombëtare, i cili ka dhënë si zgjidhje ...
Trump përpiqet të qetësojë Korenë e Veriut: “Nuk do të ketë model Libian!” për çarmatimin.
Presidenti Donald Trump thotë se i ashtuquajturi " model Libian" për çarmatimin bërthamor nuk do të përsëritet në Korenë e Veriut. Në vitin 200...
Faqja 3 prej 3512345...102030...E fundit »