Presidenti Donald Trump është larguar nga takimi me liderët Demokratë duke iu thënë ‘bye- bye!’; ndërsa negociatat mbi mbylljen e qeverisë Amerikane u prishën në ditën e tyre të 19- të të tyre.

Nancy Pelosi dhe Chuck Schumer i qëndruan refuzimit të tyre për të financuar murin kufitar Shtetet e Bashkuara- Meksikë, duke e detyruar zotin Trump ta quajë “një humbje kohe totale”. Demokratët përsëri e akuzuan presidentin për thyerje të ‘temperament të zemëruar”.

Dita e parë e pagesave qëkurse ndodhi mbyllja e qeverisë, është dita e premte ku 800 mijë punonjës federalë presin pagesat.

Veritas.com.al/