-Kjo është hera e parë që Arabia Saudite pranon se Jamal Khashoggi ka vdekur-

Gazetari Jamal Khashoggi është vrarë ‘ duke luftuar’ brenda konsullatës Saudite në Stamboll, sipas Televizionit shtetëror të vendit që citon një hetim fillestar.

Ai thotë se zëvendës- shefi i Policisë sekrete, Ahmad al-Assiri dhe Saud al-Qahtani, një ndihms i vjetër i Princit të Kurorës, Mohammed Bin Salman, janë zhdukur për këtë arsye.

Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Donald Trump tha se ajo çfarë ka ndodhur  është ” e papranueshme”, por Arabia Saudite është një nga aleatët e mëdhenj të Amerikës.

Kjo është hera e parë që mbretëria e Arabisë Saudite ka pranuiar se zoti Khashoggi ka vdekur.

Veritas.com.al/