Ka kapur shifrën 1184 numri i personave te prekur me koronavirus ne vendin tone, me 20 raste te reja ne 24 oret e fundit.

Prej tyre 15 ne Tirane, dy ne Kruje, dy ne Durres dhe nje ne Kamez. Prej tyre 4 raste personel shendetesor.

Rastet e reja, sipas Ministrisë së Shëndetësisë kanë dalë pas testimit të kryer në personat e dyshuar gjatë 24 orëve të fundit.