KYLE OLSON

Demokratët dhe të pranishmit në inaugurimin e Joe Biden injoruan udhëzimet e distancimit social gjatë ceremonisë të mërkurën.

Eventi do të kategorizohet si “me rrezik shumë te lartë”, të cilin Qendra për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve (CDC) e përcakton si “Grumbullime të mëdha personash ku është e vështirë për individët të qëndrojnë të vendosur të paktën 6 metra larg dhe të pranishmit udhëtojnë nga jashtë brenda zones lokale. ”

Ish Presidenti Barack Obama mund të shihet duke shtrënguar duart dhe duke ofruar prekje grushtash:

CDC rekomandon shfaqjen e shenjave në evente që shkurajojnë “shtrëngimet e duarve,prekjet e grushtave dhe qe-pallat”.

Pasi Biden u betua, ai puthi fëmijët e tij, përfshirë Ashley dhe Hunter:

Obama dhe Biden nuk ishin të vetmit që u afruan ndërsa ish-politikanë dhe politikane aktualë ishin ngjeshur në platformë:

Jashtë eventit, mbështetësit e Biden shkelën udhëzimet e distancimit shoqëror ndërsa u përpoqën të hynin në event.

Breitbart News ishte afër qoshes së Rrugëve 13 dhe F ndërsa fansat ishin mbledhur së bashku:

 Ndoshta i vetmi person që respektoi rekomandimet e distancimit social ishte senatori i Vermontit, Bernie Sanders.

VERITAS.COM.AL