Në një status në Twitter, Sander Lleshaj, ministër i Brendshëm, tha se “dhuna e verbër po godet institucione kushtetuese dhe Policinë e Shtetit shqiptar”.

Ai shtoi se “plagosja e policëve është një turp dhe shkelje e madhe e ligjit dhe autorët do të mbajnë përgjegjësi”

“Edhe sot dhuna e verbër po godet institucione kushtetuese dhe Policinë e Shtetit shqiptar. Plagosja e policëve është një turp dhe shkelje e madhe e ligjit dhe autorët do të mbajnë përgjegjësi”-shkruan Lleshaj në Twitter.

Veritas.com.al/