Donald Trump bëhet presidenti i parë në detyrë i Shteteve të Bashkuara që vë këmbë në Korenë e Veriut, pas një takimi me Kim Jong-un inë zonën që ndanë dy Koretë.

Zoti Trump dhe lideri Koreano- Verior pozuan në shtrëngim duarsh para se të qëndronin afërsisht një orë në zonën e fortifikuar dhe të shkatërruar (DMZ).

Të dy vendet ranë dakord që të ngrenë ekipet për bisedimet mbi armët bërthamore, që kanë ngecur në vend.

Samiti i tyre i fundit u ndërpre në shkurt me pa progres mbi çarmatimin në Korenë e Veriut.

 

Veritas.com.al/