CHARLIE SPIERING

Presidenti Donald Trump reagoi ndaj shpërthimit masiv në Beirut, Liban, në vijën ujore të kryeqytetit.

“Duket si një atak i tmerrshëm,” tha Trump gjatë një konference për shtyp në Shtëpinë e Bardhë të Martën.

Ai tha se ai u takua me gjeneralët e tij për të diskutuar mbi shpërthimin dhe ata vlerësuan se shpërthimi ishte një atak.

“Ky nuk ishte një lloj eventi i tipit shpërthim nga prodhimi,” tha Trump. “Kjo ishte një – duket se do të jetë, sipas tyre. Ata do ta dinin më mirë sesa unë. Ata duket se mendojnë se ishte një sulm. Ishte një lloj bombe, po ”.

Presidenti ofroi «simpatitë më të thella» për ata që humbën të dashurit në shpërthim.

VERITAS.COM.AL