Presidenti Donald Trump iu ka bërë thirrje Amerikanëve që të marrin rrugët dhe të  largohen Irma, që po bëhet gati për një stuhi historike.

“Tufani Irma është në proporcione epike, ndoshta më i madh se çdo stuhi që kemi para ndonjë herë”, shkroi Trumpo në Twitter.

“Sigurohuni, dhe largohuni prej stuhisë, sa më larg të jetë e mundur”- shkroi Trump

Veritas.com.al/

Hurricane Irma is of epic proportion, perhaps bigger than we have ever seen. Be safe and get out of its way,if possible. Federal G is ready