(WASHINGTON POST)

Një 16-vjeçare Kineze rrahu të ëmën për vdekje pasi e lidhi në një karrige për një javë, në grindje e sipër për ta dërguar vajzën në qendrën e trajtimit për varësi ndaj internetit, ku ishte keqtrajtuar dhe rrahur,  raporton media kineze.

Qendra e trajtimeve ka marrë përsipër të kurojë adoleshentët që kanë varësi ndaj internetit dhe të rinj me probleme të tjera. Kjo e ka bërë qendrën mjaft popullore në Kinë, megjithëse vetëm pak veta prej të trajtuarve kanë mundur të bëjnë disa rregullime. Aty ka më shumë sjellje si në kampe ushtarake se sa kuruese; torturat fizike janë të zakonshme e të përditshme, thonë mediat.

Këto janë bërë shumë të diskutueshme që kurse një seri skandalesh u shfaqen prej vitesh më parë.

Vajza nga Veriu i provincës Heilongjiang vrau nën e saj të Premten, sipas Thepaper.cn. Ajo kishte qëlluar të atin me thikë pas disa debateve. Babai ndodhet në spital.

Për më tepër lexo në: http://ëëë.ënd.com/2016/09/girl-kills-mother-over-cure-for-internet-addiction/#sMhc8gëeYGËdIodl.99