Gjuha e ashpër e President Trump ndaj Koresë së Veriut ka mbushur faqet e medias tradicionale si të kishin kapur një tufë me perla- shkruan Breitbart News.

Media mainstream e akuzon Donald Trump për gjuhë të ashpër dhe të pamatur. Por 20 vjet më parë,  Presidenti Bill Clinton përdori gjuhë njësoj të rreptë kundër të njejtit regjim.

Pak më thellë në kohë, në vitin 1993, presidenti Bill Clinton i dha ndoshta një pralajmërim më të zymtë Koresë së Veriut. Gjatë një udhëtimi në Seoul të Koresë së Jugut, Clinton tha se në qoftë se Koreja e Veriut shton ose përdor armë bërthamore”, ne mund të hakmerremi me shpejtësi dhe përfundimisht”.

” Ky mund të ishte fundi i vendit të tyre, siç edhe e dinë”, tha ai, sipas raportit të “The New York Times” në atë kohë.

Edhe atëherë Koreja e Veriut u përgjigj egër, duke kërcënuar presidentin e ri të kohës.

Veritas.com.al/