Dy kushërira nga Maryland i shkruan letër Presidentit  Donald Trump a që t’i dërgojnë disa biskota dhe ai i ftoi të vijnë në Shtëpinë e Bardhë për të bërë biskota bashkë më Melania Trump.

“Një falënderim të madh për ju, Celia dhe motrën tënde të madhe Natalie nga Clarksburg, MD për udhëtimin për në @Shtëpinë e Bardhë për të pavizituar! Kisha një kohë të mrekullueshme duek iu parë se si gatuanit”! #ChocolateChipCookies,”. Kështu shkroi Zonja e Parë me titra të Premten në postimin e saj në Instagram, në krah të fotos ku shfaqej gjithë kënaqësia.

TË dyja vajzat, Celia Sheehan 9 vjeç dhe Natalie Elder Dalton, 12 vjeç, kishin një shans që të gatuajnë  çokolata dhe patate të pjekura ditën e Premte në Shtëpinë e Bardhë.

Pak më vonë, kushërirat ofruan biskotat për presidentin Trump në Zyrën Ovale.

Duke gjykuar nga fotot, vajzat përfundimisht shijuan vizitën e  tyre dhe patën rast të gatuajnë me zonjën e parë dhe me shefin e pastave të Shtëpisë së Bardhë.

Veritas.com.al/