Të famëshmit amerikan dhe britanik u shfaqen për ceremoninë maretsore të Princ Harry me Meghan Markle, Dukeshë e Sussex.

Këtu janë veshjet më të mira dhe më të këqija të njerëzve të fammshëm në dasmen Mbretërore:

Të veshurit me mirë– David dhe Victoria Beckham

 

Më keq e veshura – Oprah

Më mire te veshurit – Carey Mulligan dhe Marcus Mumford

Më keq të veshurit  – Amal Clooney

Më mirë e veshur – Serena Williams

Më mirë e veshura – Lady Kitty Spencer 

 

Më keq e veshura – Princess Beatrice 

Më mirë e veshura – Princess Eugenie 

Më keq e veshura– Pippa Middleton

Më mirë e veshura– Countess Karen Spencer