Programi  i “Fox & Friends” në televizionin amerikan ‘Fox News’, shtoi zërin ndaj korit të kritikës që ra mbi Presidentin Donald Trump pas konferencës së tij të përbashkët për shtyp me Presidentin rus Vladimir Putin në Helsinki të hënën, duke i thënë Trump-it se “ka rënë” ajo që ishte e nevojshme për të dhe i kërkoi atij që të ndreqë situatën.

“Falë hetimit të Robert Mueller, ne i dimë emrat e 12 njerëzve, të paktën- në anën ruse, të cilët ishin pjesë e sulmit në zgjedhje”, tha bashkë-prezantuesi Brian Kilmeade.

“Kur Presidenti Trump u pyet për këtë, ai i ra shkurt”, transmetoi Fox.

 

Veritas.com.al/