A car is surrounded by floodwaters from Hurricane Harvey in Point Comfort, Texas, August 26, 2017.Terry Smith stands in the kitchen as Henry McKay sleeps in the apartment where the ceiling collapse when Hurricane Harvey hit on August 26, 2017 in Rockport, Texas.Image result for hurricane harvey 2017

Tani ai po lëviz shumë ngadalë në jug- lindje të San Antonio. Ky është lajm i keq, sepse do të sjellë më shumë stuhi shiu në ditët që vijnë.

Qyteti port i Rockport duket se ka qënë më i godituri, një person është konfirmuar i vdekur.

Zyrtarët e klimës paralajmërojnë për një stuhi ‘katastrofike’ shiu gjatë ditëve që vijnë- tha kryetari i B ashkisë i Houston. Ky është qyteti ku kanë rënë më shumë reshje (90cm).

Të paktën 18 persona janë shpëtuar në momentetet më të vështira të ankthit dhe fatkeqësisë afër Port Aransas.

Veritas.com.al/

Image result for hurricane harvey 2017

Related image

Related image

Related image

Image result for hurricane harvey 2017

Related image

Image result for hurricane harvey 2017