Një tërmet i fuqishëm me 8  ballë ka goditur Meksikën në brigjet e Pacifikut.

Epiqendra ishte rreth 100 km në jug- perëndim të qytetit Pijijiapan dhe thellësia ishte 35 km, sipas ‘Geological Survey’ të Shteteve të Bashkuara.

Një paralajmërim për tsunami ëhstë lëshuar në Meksikë, Guatemala, EL Salvador, Kosta Rika, Nikaragua, Panama and Honduras.

Tërmeti është ndjerë në Qytetiun Mexico, me lëkundje ndërtesash dhe me njerëzit që vraponin rrugëve.

Veritas.com.al/

Damage in the Mexican city of Oaxaca, about 300km from the epicentre