Gjyqtarit të Gjykatës së Apelit, Shkëlqim Miri, pas një kontrolli në banesë, i janë gjetur 300 milionë lekë ‘cash’. Gjyqtari Miri është ndaluar dhe po mbahet në qeli.

Hemdnjet me paratë e gjetura në banesë janë përqëndruar mbi një gjyq ku gjyqtari paska “favorizuar’ autorin e një krimi duke deklasifikuar akuzën reale.

Gjyqtari Miri është vënë nën kontrollin dhe ndjekjen e organeve të hetimit që para një viti.

Prokuroria ka kërkuar leje nga KLD për heqjen e imunitetit dhe arrestimin e gjyqtarit.

Veritas.com.al/