Të martën në programin e Fox News Channel “The Story”, Kryetari i Komitetit të Buxhetit të Senatit Nën-Komiteti i Shtetit për Operacionet e Huaja dhe Programeve

Sen. Lindsey Graham (R-SC) u zotua se nuk do të ketë më fonde për  Organizatën Botërore të Shëndetit në seyonin tjetër.

Graham tha, “Në faturën tjetër të financimeve nuk do të ketë para për W.H.O. Unë jam përgjegjës për nënkomitetin e ndarjeve. Unë nuk do të mbështes financimin e W.H.O. nën udhëheqjen aktuale të tij. Ata kanë qenë mashtrues, kanë qenë të ngadaltë dhe kanë qenë apologë kinezë. Unë nuk mendoj se ata janë një investim i mirë, nën udhëheqjen e tanishme, për Shtetet e Bashkuara. Dhe derisa ata të ndryshojnë sjelljen e tyre dhe të marrin udhëheqje të re, unë mendoj se është në interesin më të mirë të Amerikës që të ndalojnë fondet. ”

VERITAS.COM.AL