Mocioni në parlamentin holandez për të bllookuar integrimin e Shqipërisë është hedhur poshtë.
Mocioni për bllokimin e vendit tonë ishte kërkuar nga Thierry Baudet, i cili njihet si mik i ngushte i Lulzim Bashës pasi më parë ka marrë pjesë në një event të PD-së në Tiranë.
Thierry Baudet kundërshton euron, kërkon marrëdhënie më të mira me Rusinë dhe ka kërkuar që Holanda të braktisë BE-në. Ndërsa Basha vazhdon të bëjë anti-shqiptarin, por gjithmone ka marre refuzim pasi Shqiperia eshte ne rrugen e duhur drejt Europes.
VERITAS.COM.AL