Presidenti Ilir Meta deklaroi ndër të tjera se është i gatshëm të përballet me çdo gjykatë për vendimin e marrë, madje edhe në Hagë siç tha. Ai u shpreh se qëllimi i i tij kryesor është zhvillimi i zgjedhjeve gjithëpërfshirëse me qëllim që Shqipëria të mos e humbasë trenin e integrimit në BE.

“Jam gati të marr përgjegjësinë time përpara gjithë shqiptarëve. I gatshëm të përgjigjem për këtë akt para çdo gjykate që ka juridiksion, përfshi edhe gjykatën e Hagës. Është vendim i mrekullueshëm që shqiptarët të kenë një të diel pozitive, të qetësohen dhe ne ta vazhdojmë rrugën e nisur në dhjetor ‘90.

Veritas.com.al/