(FOTO: Kur martohej Ilir Meta)/

Presidenti Meta, i nxehur nga pyetja e një gazetari, iu kthye dhe i tha: “Cili është kryeredaktori yt? Hë më, cili është kryeredaktori yt’. Ai përmendi emrin e Sokol Ballës. Pas kësaj iu sul vetë BAllës në distancë.

Presidenti tha se nëna e fëmijëve të tij Monika Kryemadhi i ka të rregulluara punët, pasi ka një pallat tek Unaza e Re, duke zbardhur një pasuri të padeklaruar më parë por dhe duke treguar se gruaja e tij tashmë jeton më vete, bashkë me fëmijët. Meta nuk e cilëson Monikën bashkëshorte por thotë se është nëna e fëmijëve të tij, një term që përdoret kryesisht nga burrat e divorcuar, në shenjë respekti pas prishjes së martesës.

Sokol Balla e di që e ka merak të madh se unë kam konflikt interesi ngaqë nëna e fëmijëve të mi është në opozitë. Por të gjithë e dini se Koli nuk ka interes pavarësisht se nëna e fëmijëve të tij punon në qeveri (Belinda Balluku).

Ka ardhur koha që Meta të shuajë zërat nëse është në lidhje martesore me Monikën, ndërkohë që Prokuroria dhe Inspektorati i Lartë i Pasurisë të nisin menjëherë hetimin pallatin te Astiri.

Veritas.com.al/