Presidenti i vendit, Ilir Meta, ka dalë në këtë ditë të heshtjes zgjedhore në një konferencë për shyp. Duke shkelur në mënyrë flagrante ligjin Meta ka dhënë deklarata politike nga Presidenca.

Që në fillim të fjalimit Presidenti tha se ka besim te të gjithë qytetarët e Shqipërisë se do të tregojnë se janë patriotë dhe e duan vendin  e tyre në ditën e votimit, duke i bërë thirrje qartazi politike.

Madje Presidenti thotë se do të jetë në detyrë për të garantuar ndërrimin e pushtetit, duke apeluar për votën në njërin krah politik. Për këtë arsye Report Tv ka vendosur që në respekt të heshtjes zgjedhore dhe etikës profesionale ka ndërprerë transmetimin e fjalimit të Metës nga institucioni i kreut të shtetit.

Lajm në përditësim…