Një Brexit pa marrëveshje mund të jetë një dështim, për të cilin ty dy qeveritë, si qeveria britanike edhe qeveria Irlandeze, do të jenë përgjegjës, ka thënë Boris Johnson.

Kryeministri Johnson ndodhet në Dublin për ballafaqimin sy për sy me kryeministrin Irlandez  Leo Varadkar, i cili është takimi i parë qëkurse Johnson hyri në Downing Street në korrik.

Ai shtoi se beson se është akoma e mundur nga BE në takimin e Tetorit.

Sidoqoftë, zoti Varadkar tha se nuk është kaq e qartë thyerja mes Mbretërisë së Bashkuar dhe Bashkimit Evropian.

Veritas.com.al/