Reperi mega-star Kanye West e do Donald Trump-in dhe e ka demonstruar në mënyrë  dramatike të enjten, duke kërcyer nga vendi i tij në një takim të Shtëpisë së Bardhë për të përqafuar presidentin.

“E dua këtë djalë,” deklaroi Kanye në Zyrën Ovale.

Reperi  ishte ftuar në drekë për të diskutuar reformën e burgut, por e ka transformuar atë që do të kishte qene si zakonisht një foto e matur e Shtëpisë së Bardhë- në atë që duhet të ketë qenë një nga takimet më të pazakonta në historinë e njohur te Zyrës Ovale. (AFP)

Veritas.com.al/