1.

Sot Meta,si ai burri që ka përherë sherr në shtëpi. Fajin e gjen gjithmonë tek dy persona. Ose te gruaja,ose te e ëma e gruas.

2.

Aman, pyeteni këtë Batonin se i di të gjitha, Rama a do bëjë fëmijë tjetër apo jo?

3.

-Çfarë të pëlqen në Amerikë?

-Që nuk ka Opinion.

4.

-Në se në njërin xhep ke 2 mijë lekë dhe në tjetrin 3 mijë,sa bëhen gjithsej?

-E sigurt që ato nuk janë pantallonat e mija.

/Veritas.com.al/