Zjarri i rënë ditën e sotme në Laҫ, ka marrë përmasa të frikshme në orët e pasdites duke u përhapur me shpejtësi në zonën e pyllëzuar.
Nga zjarri rrezikohet Kisha e Shna Ndoit dhe banesat përreth.
Ekipet e zjarrfikëses kanë shkuar në vendngjarje, por për shkak të përmasave të mëdha të zjarrit ende nuk është bërë e mundur lokalizimi i flakëve