Në këto momente po mbahet konferenca e donatorëve në Bruksel, për dëmet e tërmetit që shkaktoi në Shqipëri më 26 nëntor, 2019.

Britani dhe Suedia kanë bërë publike deri më tani shifrat e donacionit.

Suedia ka dhënë një shifër të lartë, plot 5.6 milion euro, ndërsa Britania 1 milion pound.

Veritas.com.al/