(FOTO: Ky dimër në Prishtinë)/

Qytetarë të Prishtinës, ku moti i ftohtë është shumë më i egër se në Tiranë dhe zonat jugore të vendit, nuk “qahen” prej këtij moti me temperatura nën 25 gradë C.

Ka disa arsye pse kosovarët e përballojnë më me lehtësi: Arsyeja se siç tonë ata “janë mësuar” me temperatura të ulëta. Arsyeja se edhe kur kanë emigruar, shumë prej tyre kanë emigruar në Veri të Europës ku temperaturat janë më të ulëta se në Kosovë. Dhe një arsye që duket është se kosovarët vishen më mirë, kanë shtëpi më të ngrohta dhe komode.

Shikoni këtë video nga KosovaPress: