Zonja Edith Haarxhi, diplomate, analiste e politikës, politikane, ka postuar në twitter menjehere pas rezultateve preliminare të zgjedhjeve në Kosovë.

Ajo shkruan se ‘Ky ishte Brexit i Kosovës. Kjo votë ishte për rrëzimin e elitave dominuese që janë parë veten dhe jo interesin e Kosovës. Kjo votë ishte përgjigjja më e mirë e nje populli që jeton në ‘ishull’ edhe për BE-në.

Të lumtë Kosovë që jetove paqshëm dhe bëre zgjedhje si vend i qytetëruar!’