Policia e Shtetit ka nisur shoqërimet e protestuesve. Forca të shumta policie kanë rrethuar ish-kreun e UKT-së Sait Dollapi, njëherësh edhe Sekretar Organizativ i PD, i cili është qëlluar nga policët, që e kanë marrë me forcë.

Dollapi i është afruar me maskë antigaz pranë kordonit të policisë. Polici i kërkon të heqë maskën dhe u bën me shenjë policëve të tjerë ta shoqërojnë.

Ai refuzon ta heqë maskën dhe të shoqërohet, dhe vrapon me vrap. Gjatë vrapimit ai rrëzohet. Policia sulet mbi të dhe e godet me shkop gome.

Veritas.com.al/