Agjencia Reuters raporton se ka shumë mundësi që Parlamenti Britanik të marrë në konsideratë një referendum të ri mbi Brexit.

Reuters i referohet politikanit konservator britanik dhe Kancelar për Thesarin, Philip Hammond…

( Lajmi në përpunim)

Veritas.com.al/