(FOTO: John McCain, Uashington)/

Gazeta Mail Online sot publikon dëshminë e John McCain dhe një koment:

-Isha unë: John McCain- rmiku i betuar i Trump që pranoj se si ai mban në dorë një dosje të FBI.

-Senatori i Arizonës i cili e kishte mohuar Trump-in para zgjedhjeve tani pranon shantazhin e Kremlinit mbi FBI.

-Në një deklaratë të shkurtër që mori dhe ia dha direkt Drejtorit të FBI, James Comey, sepse ai “ishte i paaftë që të gjykonte rreth të vërtetave dhe saktësisë” së saj.

-Por reporteri i Washington, Carl Bernstein thotë se ambasadori i Britanisë në Moskë e dorëzoi atë te McCain.

-Ambasadori nuk është përmendur me emër- dhe autori i raportit gjithashtu, i tha agjentit të FBI se e njihte situatën muaj më parë.

-Raporti, dukshëm ishte i paguar, së pari, nga armiqtë Republikan të Trump-it e pastaj nga Demokratët.

John Mccain, armiku i betuar i Donald Trump pranoi të mërkurën se e kishte kaluar dosjen e shantazhit të Rusisë për presidentin e zgjedhur Trump.

Senatori i Arizonës shpërndau një deklaratë publike duke pranuar çështjen e bërë mal mbi rolin ekzakt të tij në këtë punë- dhe se si dokumentet u mbushën me gabime dhe gjëra të paverifikuara derisa dolën në publik.

“Nga fundi i viti që kaloi mora një informacion të ndjeshëm që prej kohësh ka qenë bërë publik”, tha ai.

/ Veritas.com.al/