( AFP) Fotot e siguruara nga policia italiane (Polizia di Stato) në 14 gusht, 2018 tregon seksionin e rrëzuar të viaduktit në autostradën A10 në Genoa

Ministri i Transportit dhe infrastrukturës i Italisë tha të Martën se ka frikë se shkatërrimi i urës në Genoa mund të jetë “tragjedi e pa fund”. Siç raporton media italiane deri tani ka të paktën 11 të vdekur.

“Unë po ndjek me frikën maksimale atë që po ndodh në Genoa dhe siç po duket kjo mund të jetë një tragjedi e pa fund”, tha ministri Danilo Toninelli përmes Twitter.

Veritas.com.al/