(Landi Muharremi dhe Arjan Ndoja)/

Landi Muharremi është identifikuar si një prej personave të plagosur nga plumbat që u derdhën në drejtim të makinës me të cilën ai udhëtonte dhe brenda së cilës ndodhej edhe Arjan Ndoja, prokuror i Durrësit. Një person i tretë ka mbetur gjithashtu i plagosur.

Landi Muharremi i njohur si “i forti i Sukthit”, ishte një prej personave që u akzua si i përfshirë në rrahjen barbare ndaj biznesmenit libanez, Faad Mitri.

Më 10 shtator të 2016-s, Mitri u dhunua nga disa persona, të cilët e ndaluan në rrugë teksa ishte duke udhëtuar me makinë. Skena e tmerrit ndodhi në sy të familjes së biznesmenit.

Shkak për ngjarjen ishte bërë një konflikt pronësie në Gjirin e Lalëzit.

Veritas.com.al/